Hvor meget koster det at male et hus?

Når vi flytter til nyt hus eller endda opholder sig i et gammelt hus, vil malingen blive slidt og det skal male. For at gøre det malerarbejde, skal vi forstå “Hvor meget koster det at male et hus?” døren først. Dette er de vigtigste og mest afgørende ting, du skal gøre første på grund af kursus vil du ikke gøre jobbet stoppede i midten, bare fordi du er mangel på budgettet. For at hjælpe dig med, at vi har nogle enkle tips til at følge, når du ønsker at vurdere prisen på maleri job.

I dette tilfælde er størrelse, form og byggematerialer i hvert hus forskellig, så du er nødt til at holde i dit sind, hvis der er ingen måde, at større hus kan koste mindre end lille hus. Hvis du vil starte skøn, du er nødt til at vide, om der er flere ting at overveje, før du vurderer prisen. Den første er omkostningerne til malingen. Dette er den mest vigtige ting at afgøre, før du starter.

Den type og mærke af den maling, du vil bruge vil påvirke meget at skønnet omkostningerne. De fleste af maling sælges af gallon, og det kræver som regel omkring tre liter bukser til et typisk rum måler 12 meter med 16 meter. Anyway, hvis du bor i en ekstrem vejr område forhold, billig maling, er ikke et godt valg for det ydre. Hvorfor? Det er ikke godt, fordi det vil skulle males om nogle år, hvilket betyder, at du nødt til at betale de samme eller endda ekstra omkostninger. Betale lidt mere for en bedre maling kvalitet foreslås, fordi det vil sparer mere.

Den anden ting at overveje, er prisen på arbejdskraft. Arbejdsmarkedet påvirker omkring 75 procent af udgifterne til de maleri job. En god maler nogle gange ville have højere afgifter. Når du ønsker at søge blandt alle, er det bedre at finde nogen i dit område, end at gøre med en maler eller en virksomhed uden for din by. Det skal bemærke, for hvis nogle af maleren ladning af dagen for deres arbejde. Det meste af lokalet har brug for to dage at fuldføre. Den første dag er for forberedelse, og den anden dag er for efterbehandling.

For nogle af de malere, der har certificeringer og professionelle arbejder, kan de spørge om mere end $ 250 per dag. Men før du hyre, skal du sørge for at undersøge og sammenligne hver af dem, så du vil ikke fortryde afgiften. Anyway, nogle af de faglærte håndværkere er i midten af ??økonomiske vanskeligheder, så der er nogle muligheder for at få rimelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ligesom malingen kvalitet, vi aldrig foreslå dig at bruge nogen billig eller uprofessionel arbejdskraft til de udvendige maling job. Den udvendige maling er teknikken, der vil blive udsat for sne, regn, vind eller andre vejrpåvirkninger. Som effekt, hvis du bruger uprofessionel en skal du genfremstille det ydre igen for et par år.

Når du kan se alle disse ting, kan du begynde at måle omkostningerne skøn. Med den omkostningsvurdering, kan du være forberedt på det budget, og du behøver ikke at stoppe med at arbejde i midten af ??malerarbejde.